עור ופרופצייה נגד התקרחות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

03/10/2019 | 19:51 | מאת: או

שלוםבן 48 עם התקרחות תורשתית לקחתי כ8 שנים פרופציה מגיל 30 עד 38 ללא תופעות לואי , לא גדל לי בלורית אך השיער התעבה ונשמר הייטב. הפסקתי כ 6 שנים ובשנתים האחרונות בשל שחזר ההתקרחות קבלתי מרשם שבו אני נוטל פרופציה כפעמים בשבוע בלבד ועדיין עוזר. רציתי לדעת בבקשה אם המינון תקין ועד איזה גיל אוכל לנטול תרופה ומה העדכונים האחרונים האחרונים של הFDA לגבי השלכות של סרטן ו,או יצירת מחלות כתוצאה מנטילה ממושכת של פרופצייה

אין מניעה לקחת פרופציה .. ומומלץ כל יום .. במחקרים אחרונים ..נמצא שהתרופה בטוחה ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה