נשירת שיער אצל נשים על בסיס גנטי/ הורמונלי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

24/09/2019 | 12:23 | מאת: עדי

שלום, יש לי שתי שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה: 1.האם קיים הבדל בין נשירת שיער גנטית אצל נשים לנשירת שיער שמתרחשת בגלל שחלות פוליציסטיות? או שבעצם מדובר באותה התופעה? 2. אני מאובחנת עם שחלות פוליטי פוליציסטיות ויש לי נשירה למעלה משנה ושיער הפך דליל. האם במצב הזה, בעקבות הסדרה הורמונלית תיפסק הנשירה? האם גם יצמח מחדש או רק תהיה הפסקה? תודה

נשירה מכל סיבה די דומה.. אם יש סיבה שניתן לטפל בה הבעייה בדר"כ הפיכה

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה