טיפול המשך לאקנה לבחורה בת 26

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

03/09/2019 | 01:18 | מאת: נוגה

היי, אני בת 26, סובלת מאקנה (moderate) מגיל ההתבגרות. לפני כשנה וחצי רופאת העור שלי אמרה לי למרוח קלינדומיצין בשילוב עם אדפלן (לסירוגין כל לילה) הטיפול עזר כמעט לגמרי אחרי 3 וחצי חודשים. לאחר מכן הפסקתי והאקנה כמובן חזר. חזרתי למרוח את אותו שילוב של שתי המשחות הללו לפני 4 חודשים אך אני לא רואה שיפור מוחלט כמו בסיבוב הראשון. האם כדאי להחליף לבנזואיל פרוקסיד עם אדפלן? או להמשיך עם קלינדומיצין? או בכלל ללכת על תרופה אחרת? הפצעים בעיקר בלחיים. ובסיבוב הראשון היו בעיקר במצח. תודה רבה!

ממליץ לעבור לרואקוטן.. הסיכוי לריפוי 85% .. בהצלחה

04/09/2019 | 11:44 | מאת: נוגה

לצערי כרגע אין לי אפשרות לראקוטן או גלולות .. יש משחה מסויימת שאתה חושב שתוכל לעזור עד שתהיה לי אפשרות באמת לקחת ראקוטן ?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה