כתמים אדומים זוהרים אחריי מקלחת,שמש

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

02/09/2019 | 23:52 | מאת: ס

שלום ביד שמאל באזור כף היד עד להמשך הזרוע ושוב באזור המרפק יש לי נקודות אדומות זה מתחזק כשאני עושה מאמץ גופני,מתחזק בשמש,וגם אחריי מקלחת עם מים חמים זה נהיה ממש אדום אני לא יודע אבל לדעתי זה נראה כמו נקבוביות אדומות פתוחות... זה אפילו לפעמים זוהר בשמש צבע אדום זוהר לא מדי פעם אנשים מסתכלים ולא נעים לי.. הייתי מספר פעמים אצל רופא עור אמרו לי שזה העור שלי ולהשתמש בקרם לחות. כשזה לא אדום מהשמש זה אפור ונראה מצולק בכף היד ובאזור המרפק זה עדיין אדום טיפה חלש ונראה מצולק.. הנה תמונה מאזור המרפק אני רוצה להגיד שזה רק ביד שמאל אני משתמש בקרמים לעור כבר תקופה ארוכה אין הבדל ולדעתי זה רק מחמיר..

02/09/2019 | 23:53 | מאת: x

תמונה על הבעיה זה לא הביא לי לעלות תמונה.. https://imgur.com/a/hyKRolU

אנא פנה לבדיקה .. התיאור של איננו מספק לצורך אבחון

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה