מינוקסידיל 5% ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

08/08/2019 | 17:54 | מאת: יוסי

שלום וברכה, מזה 3 חודשים אני משתמש במינוקסי 5 (מבית המרקחת בארץ) וזה מאוד עזר לי, עצר את הנשירה כמעט באופן מוחלט וגם הצמיח מעט שיער מקדימה. קניתי באינרנט מותג זול יותר שניקרא kirkland. כתוב על האריזה minoxidil topical solution usp, 5%. אלא שהפעם כתוב על גב האריזה שזה מיועד ועוזר רק לנשירה באיזור האחורי של הראש. ולשאלה: האם מדובר באותו סוג של מינוקסידיל? והאם הוא עושה את אותה העבודה? האם זה אופטימלי שאשתמש בו או שעדיך שאחזור לקודם היקר יותר מהארץ? תודה רבה בכל מקרה.

08/08/2019 | 18:02 | מאת: יוסי

השאלה היא האם הוא גם יעזור לאיזור הקדמי של נקרקפת? כי אם לא אני אני אמשיך להשתמש בזה שיש בארץ

תנסה..

אינני מתייחס למוצרים רפואיים שנרכשים באינטרנט.. ממליץ לקנות בבית מרקחת מוכר .. ותחת פיקוח של משרד הבריאות ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה