אקזמה בבית השחי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

28/07/2019 | 09:44 | מאת: הדר

דר שלום רב, אני כותבת אחרי שכבר הלכתי לאבחנה אצל מספר רופאים שלצערי לא ידעו לרפא את הבעיה, מזה כמה חודשים ,מאז שבטעות השתמשתי בדאודורנט ספיד סטיק שפג לו התוקף,יש לי כמו אקזמה בבית השחי,אדום ומגרד, הרופאים נותנים לי משחות סטרואידים אבל מטבען הן גורמות לבעיה להיעלם לתקופה קצרה ולחזור שוב (כשחם לי ואני מזיעה בבית השחי), האם תוכל לכוון אותי מה זה יכול להיות ותרופה למצב? תודה

בדר"כ הבעייה אכן נובעת מדאודורנטים שמכילים אלומיניום.. לכן המנעי מהם...

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה