רגישות לא נעימה בעור כף היד לכל מיני דברים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

23/07/2019 | 16:01 | מאת: רם לוי

שלום רב אני מזה מס חודשים עם דלקת עור ממגע מורח קרם לחות כ 4-5 פעמים ביום ויש הקלה למס שעות.מצד שני המקום מאד מאד רגיש לקור שמש מזגן ואפילו דברים חמים מה מומלץ לעשות? האם שימוש בסטרואידים מקומיים מרפא את דלקות העור או רק מקל על התסמינים?במספר פעמים בבוקר או במהלך היום בהם לא מרחתי קרם יש מיד כאב עז או גירוי\צריבה מדוע??

טיפול בסטרואידים מטפל בעיית דלקת עור ממגע. הוא מרפא מחד אבל איננו מונע באופן מוחלט הופעת דלקת שוב..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה