תחושת יובש לא נעימה עקב גרמטיטסס בכף יד

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

19/05/2019 | 12:16 | מאת: איריס

שלום רב מזה מס חודשים בעלי עם דרמטיטסס בכף הד הנקרא דרמטיטסס אירטטנטית.מצד אחד אין כמעט פריחה על הידיים או מסביב מצד שני בעלי מתלונן לאחרונה על תחושת יובש בכף היד.מורח קרם לחות בין 3-4 פעמים ביום האם זה סביר? היינו אצל רופא עור מומחה וטען שיתיכן עקב הדרמטיטסס סוג של נכות או אי תפקוד זמני או קבוע האם מומלץ ללכת לרופא תעסוקתי? כי איני מעוניין לא לעבוד הרבה זמן.אנו בקייץ רוצים לנסוע לאילת האם ניתן עם יובש ביד להכנס לבריכה או ים עם ידיים חשופות או שמומלץ שימוש בכפפות חד פעמיות ומה ההבדל בין דרמטיטסס כרונית לדרמטיטסס חדה אקוטית? בברכה איריס

דרמטיטיס : פירושה דלקת בעור.. ממליץ לחזור לרופא העור ולשקול בדיקת "מטלית " לבירור סיבותיה ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה