שמפו קפאין - האם מומלץ לשימוש לחיזוק השיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

29/04/2019 | 18:50 | מאת: דור

שלום, אני בן 31, נמצא מה שנקרא בדרגת התקרחות 2 (מפרצים בינוניים וקצת דלילות) רציתי לשאול האם שמפו שמבוסס על קפאין (כמו אלפסין) שרשום שהוא מחזק את סיבי השיער ועוזר לשיער דליל, האם זה שמפו שרופאי עור ממליצים עליו לשימוש ? האם הוא עדיף לשימוש קבוע על פני השמפואים "הרגילים" כביכול. תודה

יש דווחים ששמפו עם קפאין .. נעים לשימוש .. מונע גרד .. לא ידוע לי שהוא מעורר צמיחת שיער .

01/05/2019 | 13:55 | מאת: רות עבור

רוצה את האמת? שיערה צומחת מתחת לעור לכן כל מה שמורחים מבחוץ לא חודר ולא שווה באמת. התקרחות גברית נובעת מהורמון לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה