פטרת ציפורניים המשך................

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

29/04/2019 | 10:49 | מאת: אור

ד"ר היי יש לי פטריה בקמיצה ובזרת מזה 3 שנים. ניסיתי את כל התכשירים החיצוניים ולא עזר. מזה כחודשיים נטלתי FLUCONAZOLE 150MG 1CAP אחת לשבוע. אין שום הטבה ולכן הפסקתי על דעת עצמי. האם בניית ציפורניים באקרליק יכול להוות פתרון? אני מיואשת וזה נראה נורא. חשוב לי לציין שעשיתי תרבית ואכן יש לי פטרייה. אני 3 שנים עם הפטרייה ולא טופלתי ע"י כדורים כי הייתי בטיפולי פוריות. לפני 4 חודשים ילדתי וכעבור 6 שבועות מהלידה התחלתי ליטול התרופה שרשמתי לך מעלה. אין טיפת הטבה לאחר חודשיים של נטילת התרופה ולכן הפסקתי. הרופא נתן לי כדור בשבוע למשך 3 חודשים. כאמור נטלתי כדור אחת לשבוע לחודשיים. בחודשים הקרובים אתחיל טיפולי פוריות שוב ולכן בחלון הזה שיש לי רציתי לטפל בבעיה זו. מה אתה מציע לי לעשות? אשמח לעצתך החכמה. תודה

להפסיק טיול . ממליץ לחזור לרופא מטפל . לבצע תרבית לפטריות . אולי אין פטרת ?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה