בעיית קילוף בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

27/04/2019 | 12:02 | מאת: NOT_FOUND

שלום וחג שמח, יש לי בעיה שמטרידה אותי מזה זמן רב - שנתיים או אפילו יותר. אני סובלת מקילוף טורדני בכפות הידיים. אחת לשבועיים, מופיעים לי קילופים קטנים על כפות הידיים והאצבעות, בחלק הפנימי של כף היד. חשוב לציין שהקילופים לרוב רכים ומתקלפים חלקם במים, הקילופים לא יבשים ולא מגרדים לי. אך זה מפריע לי אסתטית וגם מבחינת הרגשת החספוס, ונראה כמו בעיית עור. כל שבועיים בערך הכל מתקלף מחדש! ללא תלות בעונות השנה גם בחורף גם בקיץ. ניסיתי לשים קרם לחות, אבל מכיוון שהבעיה היא לא יובש זה לא עוזר. הלכתי לרופאת עור שלא ידעה לזהות את הבעיה. מה זה יכול להיות, וכיצד אפשר למנוע את זה? מצרפת תמונה להתרשמות - שבה מופיעים מעט קילופים מהרגיל. זה בדרך כלל יותר חמור. תודה רבה

א ניתן לאבחן ע"ס תמונה . מהתיאור .. מדובר .. ברגישות .. לא ברור למה .. . ממליץ לפנות לרופא עור ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה