שלבקת חוגרת.

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

30/03/2019 | 13:18 | מאת: אביגיל

שלום, אני בת 62. לפני שלושה ימים התחיל לי הרפס זוסטר בגב, ומזה יומיים אני לוקחת כדורי ולטרקס. קראתי שהרפס זוסטר עלול לגרום לשבץ מוחי או התקפי לב, בתקופה של חצי שנה לאחר ההתפרצות. האם התרופה ולטרקס, עשויה להפחית את הסיכון לאירוע מוחי או אירוע לבבי? בנוסף, אני סובלת מקרישיות יתר בדם, ולוקחת אספירין מדי יום ביומו. האם עלי לקחת משהו יותר משמעותי מאספירין בהקשר לענין ההרפס ? תודה מראש

הטיפול שאת מקבלת טוב.. בעתיד ממליץ לשקול עם רופא העור או המשפחה לקבל חיסון ...

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה