כתמים חומים לאחר פצע

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

27/03/2019 | 18:23 | מאת: תמר

היי , אני בת 22, יש לי 2 סימנים בצבע חום-אדום ברגליים, כתוצאה מפצע שנוצר מסכין גילוח 2 הפצעים לעולם לא נחשפו לשמש כי הגנתי עליהם מהשמש ע״י לבוש ארוך וכבר עבר 3 חודשים מאז הפצע ועדיין יש סימן חום-אדום שלא עובר , האם פיגמנטציה יכולה להגרם גם ללא היחשפות לשמש? התחלתי למרוח קלו קט פעמיים ביום במיוחד, אני לא יודעת אם זה יהיה יעיל מכיוון שזה לא צלקת, זה סימן אדום-חום לא אסתטי האם קיים משחת הבהרה מועילה? בקרוב קייץ ואני מעוניינת שהכתמים האלה יעלמו ואיך קוראים לסימן האדום-חום לאחר פצע בשפה הרפואית? תודה רבה

29/03/2019 | 10:20 | מאת: תמר

היי אני מצרפת תמונה, לפי מה שקראתי הבנתי שמה שיש לי זה פיגמנצטיה פוסט דלקתית , זה הגיוני מכיוון שזה קרה עקב חתך בעור.. אשמח להמלצות על קרם יעיל ומהיר להבהרה ללא מרשם רופא,תודה רבה

המידע וגם התמונות אינם מאפשרים מתן יעוץ. ממליץ לפנות לרופא עור

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה