טיפול בדמודקס במצח -ivermectin

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

21/03/2019 | 01:23 | מאת: שני

שלום דוקטור, מזה עשור שביקרתי אצל רופאי עור שונים בעקבות פצעונים שיש לי במצח. ובחודש אוקטובר האחרון, רופאה בדקה אותי עם סוג של זכוכית מגדלת שהייתה לה במשרד ואמרה שיש לי טפיל בשם דמודקס במצח. היא שלחה אותי לפארם בו מייצרים משחה בשם ivermectin 1% topical cream ואמרה לי למרוח פעם ביום לפני השינה. נראה שהיה שינוי כלשהו במשך הזמן במיוחד מבחינת הטקסטורה של הפצעונים, אבל שם זה הסתיים. אני ממשיכה להשתמש בקרם באופן יום־יומי אבל הפצעונים לא עוברים, יש ימים שהם פחות נראים לעין וימים בהם הם יותר נראים. זה דבר שהוא שכיח בטיפול או שיש צורך בטיפול שונה? תודה מראש, והמשך יום נעים.

פני לבדיקה שוב אל רופא עור .. המידע שאת מספקת איננו מספק לקבלת יעוץ

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה