פצע חוזר בפה - לא מרגיש כמו אפטה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

24/02/2019 | 22:52 | מאת: נועה

שלום, יש לי פצע בפה אשר חוזר על עצמו, בדיוק באותה נקודה. הוא לא כואב/שורף כמו אפטה, הוא רק נפוח ונשאר למשך כמה שעות עד יום ונעלם. ואז חוזר חלילה. האם יש סיבה לדאגה? מצורפות תמונות - סליחה מראש אם הן פחות נעימות. תודה רבה על תשובתך!

24/02/2019 | 22:54 | מאת: נועה

התמונה לא צורפה ואין אפשרות לצרף. אשמח לדעת אם יש מקום אליו אוכל לשלוח את התמונת. תודה

פצעים שלא נרפים דורשים בירור ולעיתים ביופסיה.. פנו לרופא פה ולסת .. או רופא עור עור..

25/02/2019 | 10:13 | מאת: נועה

תודה על תשובתך! הוא כן נרפא, פשוט חוזר על עצמו לעיתים קרובות... האם בכל זאת כדאי ללכת לרופא פה ולסת ועור?

אין אפשרות לאבחן עפ"י צילום.. ממליץ לפנות לרופא עור או פה ולסת ולשקול ביופסיה .. לצורך אבחון..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה