חומרים משמרים בקרם לחות לעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

16/02/2019 | 16:51 | מאת: רובי

שלום רב השבוע הייתי בבדיקה בתל השומר אצל שתי רופאות עור לגבי תחושת גרד צריבה בעור לאחר מגע עם חומר חיטוי רווי באלכוהול וחומר משמר.לטענתן יש במקום סוג של אריתרמה קלה ללא סימני אקזמה פעילה למה הכוונה?כמו כן קראתי בגוגל שיש הרבה קרמים לעור יבש המכילים פראבנים שהם חומרי שימור ומסוכנים לעור אני כרגע מורח קרם דרמקול האם אכן יש בעיה כזו בטווח הארוך?

אריטמה .. הינה ביטוי לדלקת קלה בעור ..( אקזמה קלה ).. אין בעיה במריחת דרמקול לטווח ארוך..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה