פריחה לא יפה שנגלתה טחאי שימוש בתכשרי להסרת שיער של חברת veet

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

14/02/2019 | 15:33 | מאת: חיים שמואלי

השתמשתי בתכשיר של חברת veet להסרת שיער על ידי מריחה של חומר ואז הורדה שלו לאחר 3 דקות. התהליך הלך כמתוכנן והכול היה בסדר, לאחר יומיים התחילו להופיע פצעונים קטנים איפה שהיו שיערות. נראה לי שזאת תגובה אלרגית לחומר. זה מסוכן? והאם יש טיפול ביתי לזה

הפצעונים יכולים להיות ממספר סיבות כולל זיהום משני .. ממליץ לפנות לרופא עור לאבחון .. וטיפול בהתאם

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה