פרופסיה, עידן, בן 17.5. מה לעשות?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

06/02/2019 | 11:19 | מאת: עידן

שלום, קוראים לי עידן בן 17.5. לפני כחצי שנה שמתי לב שהשיער שלי מתדלדל באופן ניכר, במיוחד באיזון המפרצים. (על רקע תורשתי, כנראה, אבא שלי קרח). מאז שהתחלתי לקחת את הכדור (כבר שלושה וחצי חודשים שאני לוקח, ואין לי תופעות לוואי). הנשירה לא עצרה, אלא רק התגברה. השיער הדלל הרבה יותר והמפרצים התרחבו. הבנתי שהנשירה כבר הייתה אמורה לעצור...לחכות עוד? להפסיק לקחת? הכדור לא הראה שום סימן של שיפור, אלא רק ההפך. אני אובד עצות.

יש סיבות שונות לנשירת שי ער .. מציע להבדק ולשקול בדיקות דם מקיפות ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה