אוניקוליזיס ב2 האגודלים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

21/01/2019 | 19:50 | מאת: אלה

שלום ד"ר, אני בשנות ה30 לחיי, לא מתעסקת עם בנייה, ג'לים וכו, רק הייתי מורחת לק. אובחנה אצלי אוניקוליזיס ב2 האגודלים, אין פטריה (עשיתי בדיקה) ולא פסוריאזיס. הרופא אמר שזה מלחות מים ולק. לטענתו אין טיפול, מה שקשה לי לקבל, בעיקר שקראתי מאמרים רבים באנגלית ושם מוצעים טיפולים כלשהם. באחד מהם רשום על תרופה המכילה אלבוהול ומייבשת. אז כמובן שאשתדל להימנע ממים ואשתמש בכפפות, אבל איזה טיפול או כיצד אוכל לסייע להן להתייבש בתקווה שיהיה שיפור? אשמח לקבל כל מידע אפשרי, זה מאוד מפריע לי. תודה מראש

ממליץ לחזור לרופא המאבחן א. לברר שזו אמנם האבחנה .. ב. לקבל טיפול ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה