צלוליט לימפאדה כאבים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

23/11/2018 | 10:37 | מאת: רודי

שלום, אבי סומך מזה זמן רב מכאבים ברגל שמאל דקירות ושרפה. אבחנו לו אודם פוסט צלוליט קשה שוק שמאל. ברגל שמאל דופלקס אי ספיקה ספנה דליות ימין אי ספיקה ספנה שמאל . נציין שעיקר הכאבים הם בלילה הוא עושה פזיוטרפיה בלימפאדה בהמלצת הרופא ונח ומרים את הרגל לפי המלצת הרופאים אך זה לא עוזר ואין שיפור ניכר במשך שלושה חודשים. האם יש טיפול אחר? תודה מראש , רודי

על פניו , מהתיאור, הטיפול הולם. ממליץ להתייעץ עם מומחה בתחום הכאב

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה