עזרה דחופה פנים אדומות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

12/11/2018 | 07:26 | מאת: יעל

שלום, קיבלתי לראשונה מרשם לנוסחת קליגמן. קצת פחדתי לקנות ובסוף רכשתי. אתמול מרחתי לראשונה על הפנים. אומנם צריך למרוח על הכל אבל אבל שמתי רק בקטע אחד : מרחתי על לחי אחת. כי שוב חששתי. הבוקר קמתי כל הלחי אדומה!!! יש לציין שמרחתי כמות ממש קטנה על העור. לא שורף לי אבל אדום אני אגב שחומה. האם עליי להמשיך בטיפול? למרוח על כל הפנים? ממה נגרם האודם? בעבר ניסיתי הידרוקינון 2% של אזומד וגם רטינול ולא היה לי תגובה שכזו. תודה

להמנע משימוש. לשים קרם לחות פעמיים ביום

12/11/2018 | 21:56 | מאת: יעל

תודה. זה אומר אני אלרגית למשחה? או שזו תגובה נורמלית בהתחלה? כלומר לעשות הפסקה ואז שוב?

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה