אנהידרול פורטה תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

18/10/2018 | 14:33 | מאת: סתיו

שלום. אני סובלת מהזעת יתר מבית השחי והתחלתי שימוש באנהידרול פורטה. מרחתי אחת לשבוע במשך כחודש וחצי ובמריחה האחרונה התחיל גירוי חזק ואדמומיות, העור האדמומי לאחר יומיים הפך שחור. למה זה נגרם? איך לרפא את ההשחרה? האם זה מסוכן להמשיך להשתמש כשיש השחרה של העור (זאת אומרת, האם ניתן עדיין להשתמש ולהשלים עם עור שחור העיקר שלא תהא זיעה)? תודה

את מתארת תופעת לוואי שכיחה של רגישות לאנהידרול... ממליץ להפסיק טיפול ובעיקר להפסיק השתמש בתכשירים המכילים אלומיניום. אופציה נהדרת ויעיליה (אבל יקרה) טיפול בבוטוקס

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה