שאלה בנושא ליכן פלנוס

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

21/05/2018 | 12:27 | מאת: אור

שלום רב דר, מיזה 3 שנים שאני מאובחן כסובל ממחלת ליכן פלנוס. רציתי לדעת אם למחלה יש קשר לאיידס. (לא עשיתי עדיין בדיקת איידס), אך מכיון שאני יודע שזו מחלה אוטואמונית, רציתי לדעת אם יש קשר בין ליכן פלנוס לאיידס. עוד שאלה ; כבר כמה שנים באזור החזה והגב העליון יש לי נקודות שומן ממש ממש קטנות ולבנות (לא בולטות מעל פני העור, הן תת עוריות) וכאשר אני לוחץ עליהם כמו שמנקזים שחורים, לא יוצא דבר, הן ממש מתחת לעור. רציתי לדעת מה זה יכול להיות, יש לציין שזה לא מגרד, שורף או כואב. תודה מראש.

ליכן פלנוס לא חייב להיות קשור לאיידס .. ל גבי השאר ממליץ לפנות לאבחון לרופא עור ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה