דרמה רולר לשיפור צמיחת זקן..

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

12/05/2018 | 02:05 | מאת: עמרי

שלום רב. אני בגיר (25) מעוניין לשפר את צמיחת הזקן שלי - קרי, שיעור זקן יותר מלא ויותר עבה (וכן שיצמח זקן במקומות בהם הוא לא צומח טוב מספיק). שאלתי: חשבתי להשתמש למטרה זו בדרמה רולר 0.5 מ"מ, שכן הגוף יתקן" הפציעה" ויזרים דם לאיזור (כולל קולוגן ו dht) ונוטריאנטים נוספים לאיזור, ובכך תגבר צמיחת שיער הזקן. א. האם קו המחשבה שלי הגיוני ויכול לעבוד? ב. האם מומלץ או האם עלולות להיות בעיות בשימוש זה? (פעם/פעמיים בשבוע). תודה

השימוש בדרמרולר איננו מיועד למטרה זו

14/05/2018 | 01:21 | מאת: המשך

לאיזה מטרה הוא מיועד? והאם זה משנה שלא לזה זה מיועד, ככל שאני משיג צמיחת זקן טובה יותר

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה