האם מותר לקחת רואקוטן ולהתאמן בחדר כושר(משקולות)?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

08/03/2018 | 21:44 | מאת: יובל

יש לי בעיה כמעט כל חורף שמופיעים לי פצעי אקנה בגב בכתפיים בעורף ובידיים אולי זה זה התגבר בגלל שאני מתאמן ולוקח חלבון או בגלל המסה שאני עודה שהיא עתירה בפחמימות ? העניין שזה מוריד לי את הביטחון ואני שוקל לקחת רואקוטן ונאמר לי שאסור להתאמן השאלה שלי האם באמת אסור? ולמה אם כן? תודה מראש

לא מומלץ בזמן טיפול ברואקוטן לעסוק בפעילות גופנית אנטנסיבית .. אני ממליץ למטופלי .. להמשיך באימון ולהוריד מאמץ ..ולבחון את התגובה .. של הגוף.. בתיאום עם הרופא המטפל ..

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה