פנים שומניות ומגרדות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

27/09/2017 | 01:30 | מאת: אסף

שלום . אני גבר בן 40. בשנים האחרונות עור הפנים שלי, מהקרקפת ועד הסנטר, הפך להיות שומני, ומאוד מגרד. אני די רזה, ואין לי בעיה של שומנים בדם. כמו כן מידי פעם, מופיעים בשולי האף, ומעל השפה העליונה כתמים אדומים שמתייבשים, ושוב מופיעים במחזוריות. רופא העור אמר שזה סיבוראה. השאלה שלי, האם השומניות, והגרד המאוד מרגיז הזה, זו תופעה שעלולה להצביע על בעיה רפואית אחרת, ואיך אפשר למנוע, או לפחות למזער את המצב הלא נעים הזה ? (הכוונה, אילו תכשירים רפואים, היגיינים או קוסמטיים צריך) . תודה ושנה טובה.

אתה מתאר סיבוריאה לא ניתן למנוע את התופעה פנה לרופא עור להתאמת טיפולים .

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה