סימני מתיחה ילדה בת 13

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

22/08/2017 | 16:10 | מאת: אבירן

שלום רב , בתי בת 13 1.50 ושוקלת 71 קילו (משקל עודף אבל במגמת ירידה- כבר ירדה 3 קילו ) . יש לה סימני מתיחה במותניים ,הסימנים אדומים בצורת פסים. בבדיקת רופא עור נאמר לנו שאין מה לעשות בנדון ושזה ככל הנראה יישאר ככה. בבית מרקחת אמרו לנו לקנות קרם בשם "תפוח" שמתאים גם לנשים בהריון ולמרוח פעמיים ביום... האם יש דרך להעלים את סימני המתיחה הללו ? או דרך טיפול אחרת ?

כבר קבלתם תשובה אין טיפול יעיל לסימני מתיחה

06/09/2017 | 12:47 | מאת: אלין

נתקלתי בשאלתך. אני לא רופאה אבל לאחותי היו בגלל השמנה סימני מתיחה בדיוק באותו גיל וכשהיא גדלה הם נעלמו לגמרי אחרי שנה שנתיים... כשהיא שמנה שוב בגיל 20 בערך יצאו לה שוב סימני מתיחה ...הם לא עברו אבל הטשטשו מאוד עם הזמן והיא עשתה גם טיפולים אצל קוסמטיקאית שאני לא יודעת אם עזרו אבל מה שבטוח שעם הזמן זה מאוד יטשטש אצלכם אם היא לא תעלה במשקל!

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה