קרם למיסיל, פעילותו ויעילותו לפטרת עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

18/08/2017 | 11:58 | מאת: קרם למיסיל, פעילותו ויעילותו לפטרת עור

שלום רב פרופסור חיים היום הובחנתי אצל רופא עור, פטרת הגוף, זיהומים פטריתיים. דרמטופיטיס בידיים חזה מפשעה וכפות גרליים. רופא עור המליץ ורשם לי קרם למיסיל, לשימוש מקסימום פעמיים ביום. שכחתי לשאול את הרופא- יש בו סטירואידים? מעת המריחה, תוך כמה זמן נספג בעור קרם למיסיל? תוך כמה זמן מתחילה להשפיע קרם למיסיל? שעות הפעילות שלו בגוף במקומות שאני מורח? הוא מיועד ופעיל ויעיל גם נגד סבוריאה דרמטיטיס? תודה רבה לכם מראש לתגובתך לשאלותיי

קרם יעיל לפטריות בלבד ואיינו מכיל סטרואידים. אפקט יראה כשבועיים מתחילת הטיפול

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה