חושש שהטיפול שקיבלתי שגוי . פטרת המפשעות..אולי סקביאס..פונה לעזרה!

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

15/08/2017 | 01:32 | מאת: ירון

אהלן . בן 18 . ללא אלרגיות וללא רקע רפואי מיוחד . לא מזמן החל לי גירוד בתחילת הפין . הסרתי את השיער וראיתי פריחה נקודתית שמוציאה נוזלים ... כעבור כמה ימים הגירוד שהמשיך נהיה מסיבי יותר ופרץ לשני המפשעות שבהם הוא נראה כפריחה אדומה .. שק האשכים והפין פיתח פריחה קצת שונה זה אדום ומורם טיפה מהקרקע כביכול . צורה של אדמה בבצורת . וזה מגרד הכל בצורה קיצונית . הלכתי לבית מרקחת והוא אמר שלפי התיאור זה פטרת המפשעות .. והביא לי דרמסיל למריחה ... אך איך יש פטרת מפשעות על הפין ?? אשמח לתשובה .(מתחת לשק האשכים . מעל הפין גם מגרד ואדום )

מציע להבדק בהקדם אצל רופא עור... א. להגיע לאבחנה ב. לקבל טיפול

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה