רקוטאן תופעות לוואי רר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

08/06/2017 | 13:28 | מאת: אורי

שלום דוקטור, לקחתי כ-6 חודשים רקוטאן במינון של 50 מ"ג ליום. לפני כחודש התחיל לי טשטוש ראייה וחולשה ודיכאון, הייתי אצל רופא עיניים אבל לא נמצא כלום, פגשתי רופא ניו-רולוג והכל היה תקיו. התסמינים הגיעו למצב בלתי נסבל ופשוט הפסקתי את הכדורים 6 ימים לפני סיום התקופה, מאז חל שיפור אבל עדיין עבר שבועיים וזה פשוט מדכא. מה אפשר לעשות? האם התסמינים יעבורו במלואם?

התרופה נעלמת מהגוף.. תוך חודש.. לערך.. סבלנות א. מציע להיות מעקב רופא מטפל ב. להמנע בעתיד מטיפול חוזר

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה