נשירת ריסים אבחון וטיפול

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

12/04/2017 | 17:41 | מאת: רוני

שלום רב לפני שלושה חודשים החלה לי נשירת ריסים חזקה ושמתי לב שגם בגבות השיער חלש. נכון להיום. לא נראה שינוי בגבות. בריסים יש חצי מהריסים. רופאת עור אמרה אלופסיה. רופא עיניים אמר בלפריטיס על רקע סבוריאה דרמטטיס. שאלתי. האם באלופציה בזמן תוך שלושה חודשים הייתי אמורה להישאר ללא ריסים וגבות? תודה חוץ מזה. כל בדיקות הדם תקינות בלוטת תריס, נוגדנים אוטאימוניים

כבר הגבתי בפורום המקביל ... הטיפול אמפירי.. ועפ"י הגורם לשיפור ניתן לשער את האבחנה .. בהמשך

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה