פטרת הציפורן-המשך השאלה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ואסתטיקה

05/02/2017 | 09:55 | מאת: דנה ספקטור

הרופא נתן לי להשתמש בלוסריל לצפורנים בכף הרגל.אין לי כאבים פשוט מראה לא אסטטי שהציפורן כאילו גודלת אחת על השני וקשה לגזור אותה.יש לי שני ציפורנים כאלה.עשו לי תרבית ויצאה פטרת.. בכול מקרה ,אני משתמשת כבר חודש וחצי ללא שיפור כמעט-הגיוני? ראתי את העלון ויש לי כמה שאלות לגבי הל'ק הזה: 1.רשום שאסור להעביר את המקלון שאיתו מורחים מציפורן לציפורן.האם זה בגלל החשש ששאר הציפורנים יידבקו?ואם כן איזה הייגנה אני צריכה לשמור כאשר אני גוזרת את הציפורנים או רוחצת את כף הרגל?האם גם ציפורני הידים יכולים להידבק? 2.האם צריך כול שבוע להסיר את הל'ק באמצעות אציטון לפני שמורחי חדש??כי לא רשום כלום לגבי זה.רשום רק להסיר את הישן באמצעות הפד הלח.אבל זה פד אלכהול .הוא לא מסיר את החומר! 3.למה צריך "לשייף כול פעם קודם את פני הציפורן"?מה זה בכלל פני הציפורן?לשייף כמו שאישה משייפת את ציפורני הידים ,בקצה?או ממש את כול הציפורן עצמה מלמעלה? 4.ושאלה אחרונה-איך נפטרים לתמיד מהפטרת?כי כול שנה שנתים היא חוזרת.וזה למרות שכפות רגליי מאוורות ,ואני מנגבת אותם טוב אחרי המקלחת..

יש למלא אחרי ההוראות.. טיפול בפטרת צפרניים בעייתי. לעיתים יש צורך בכדורים.. אין אפשרות להבטיח שהבעייה תחלוף

מנהל פורום רפואת עור ואסתטיקה