סובלת מדחיפות ותכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

18/06/2012 | 12:13 | מאת: טליה

שלום,אני בת 25. אני שנתיים אחרי לידה שניה. לפני פחות משנה עשיתי פיזוטרפיה של רצפת האגן כך שאני ממש חזקה בשירים שם ובכל אופן בזמן האחרון.ברגע שאני צריכה. וזה יכול להיות גם 5 טיפות אני חייבת לטוס לשירותים כי אחרת זה בורח.ואין לי שום יכולת לעצור את זה. אני חייבת לציין שה התחיל בחודש האחרון ושיש פעמים שכ"כ כואב לי להטיל שתן שהכאב חזק וגורם לכל הגוף שלי ךהתכווץ לכאב להגיע עד לקצות הידיים. (זה לא שורף ואין לי דלקת בדרכ השתן, עשיתי לא תרבית, משטח ואת כל הבדיקות הנדרשות) ואני לא בהריון. יש לי גם מידי פעם תחושת סחרחורת, חולשה ועייפות מטורפת ולפעמים דפיקות לב חזקות עם קושי קל לנשום. מישהו יכול לעזור לי???????????

18/06/2012 | 12:22 | מאת: טליה

שכחתי לציין שאני שותה הרבה קפה אך לא יותר מהרגיל בשנים האחרונות וכן שאני לא קמה בלילה בכלל בשביל לתת שתן (אבל אם אני קמה לתינוק אז אני חייבת כר ללכת לשירותים) כפי שציינתי, בדיקות דם ושתן יצאו תקינות חוץ מהפלייטליס שלי שיצא 567 עם!!!

שלום טליה, נשמע שאת סובלת מדחיפות ניכרת יש פתרונות לכך- ראשית להוריד את הקפאין באופן מלא! שנית להקפיד על התרוקנות יזומה ומלאה קצובה לפי שעון שלישית לפנות לאורולג לבדיקה והתאמה של טיפול תרופתי שיריגע את התלונות שלך

24/06/2012 | 14:20 | מאת: טליה

קראתי תשובות לשאלות אחרות בפורום ורציתי להוסיף שאני באמת בתקופה מאד מליחצה וקשה נפשית בחיי, אני בקונפליקט שגורם לי להרבה לחץ, כאב ואפ' דכאונות קלים מידי פעם (אני נעזרת בשיחות עם מאמן אישי-פסיכלוג) האם נראה לך שאם אוריד את הקופאין (שאני שותה פי 7 בגלל הלחץ) ואקפיד על התרוקנות יזומה. יש מצב שאחזור לעצמי? האם נותנים תרופה כשמודעים לכך שהמטופל במצב לחוץ וטרוף? האם המצב הנפשי שלי הוא הבסר לכל התופעות שכתבתי בפני הראשונה?

מנהל פורום שלפוחית רגיזה