שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

07/05/2012 | 10:21 | מאת: b

שלום שירה, אני בת 25 וכל חיי הצעירים היו בין השירותים, אין לי דליפות אך התדירות ללכת לשירותים היא מאוד גדולה ובכל טיול מתלווה בשאלה האם יש שם שירותים?. הבעיה העיקרית היא לאחר השתיה אני רצה לשירותים וזה גורם לי שיום שלם אני שותה אולי שני כוסות.. לפני 4 שנים עשו לי צילום וראו שיש לי שלפוחית מאוד קטנה לגילי וכשיש לי כמה מילימטרים של מים אני ממהרת לשירותים. מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את המצב?

שלום רב, רצוי לקבל מידע מלא יותר על הנפח המדוייק של השלפוחית. במקרים מסויימים גם ממליצים לבצע ציסטוסקופיה בהרדמה ולנסות לראות עד כמה ניתן למלא לך את השלפוחית. הרבהפעמים לאחר ההגיקה יש הטבה בתסמינים. ברוב המקרים יש גם צורך בסוג של "אימון שלפוחית"- לנסות להתאפק ולהרגיל את השלפוחית לנפח גדול יותר ממה שעד כה התרגלת להחזיק. בסופו של דבר ניתן גם לנסות תרופות שיקלו על תחושת הצורך להתפנות כל הזמן- וזה דרך מרשם מאורולוג

מנהל פורום שלפוחית רגיזה