שלפוחית רגיזה?

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

01/05/2012 | 10:14 | מאת: אור

שלום אני בת 19 ואני חושבת שיש לי שלפוחית רגיזה אני צריכה להיכנס המון פעמים ביום אני מרגישה שהשלפוחית מתמלאת לא עד הסוף ויש לי צורך להיכנס שיוצא לי ממש קצת אחרי כל כוס מים אני צריכה שירותים אני רוצה לציין שפעם הייתי מתאפקת המון לפיפי האם יכול להיות שהתוצאה היא מההתאפקות? ואיך אפשר לטפל בזה עשיתי בדיקת שתן והבדיקה יצאה תקינה אין לי דלקת ..אשמח אם תעני תודה :)

שלום רב, היתיה ממליצה לך ללכת לבדיקת אורולוג כולל בדיקה גופנית, בדיקה של אולטראסאונד מערכת השתן ושארית לאחר התרוקנות וגם רישום שתיה והתרוקנות כולל מדידה של כמויות. ניתן לברר בעזרת כל הדברים הללו מה הבעיה וכיצד לעזור.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה