תרגול השלפוחית

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

26/04/2012 | 15:13 | מאת: גדי

שלום ד"ר חתומי, ראיתי שהמלצת על אימון שלפוחית רגיזה ע"י השתנה בזמנים קבועים מראש.האם תוכלי לפרט קצת יותר? כל כמה זמן מומלץ להשתין? תודה וחג שמח, גדי

שלום גדי. מה שהתכוונתי אליו נקרא "התרוקנות קצובה" או TIMED VOIDING- כלומר לקבוע ע"פ השעון את פרקי הזמן בהם אתה מתרוקן. אם אתה ממש כל 5-10 דקות רץ לשירותים, אזי לנסות להחזיק ולהתרוקן רק אחת ל 1/2 שעה ואפילו רק אחת לשעה. בהמשך לאחר שהרגלת וזה כבר לא קשה להתאפק חצי שעה או שעה , ניתן להרחיב את המרווח בין ההתרוקנויות לשעה וחצי ועד שעתיים (שזה כבר די סביר ).

מנהל פורום שלפוחית רגיזה