שלפוכית רגיזה בצבא

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

11/02/2012 | 14:00 | מאת: חייל

שלום, אני חייל כבר מספר חודשים ויש לי בעיה של שלפוכית רגיזה שידוע לי עליה מגיל קטן. עד גיל 12 הייתי מרטיב במיטה מדי פעם ומאז זה לא היה עד שהגעתי לצבא. בטירונות הרטבתי כמה פעמים וכאשר יש לי שתן קשה לי להתאפק ולא תמיד מאשרים ללכת לשירותים באותו רגע. רציתי לדעת אם שלפוכית רגיזה מורידה פרופיל צבאי ולכמה? תודה לעוזרים

שלום רב, לגבי נושא של הורדת פרופיל- עליך להבדק ע"י רופא צבאי ולעבור וועדה שתחליט בנידון ולי אין מידע על כך. בלי קשר לפרופיל הצבאי שלך, מה שכן אפשר לעשות זה לעזור לך ולטפל בבעיהממנה אתה סובל- והיום הצבא עובד עם כל קופות החולים- ולכן אני ממליצה לך כל מקרה לגשת להבדק אצל אורולוג כי ניתן לתת לך טיפול יעיל ופשוט (כנאה בתרופות) שיכול לפתור לך את הבעיה ולעזור לך לא להרטיב- לא ביום ולא בלילה!

מנהל פורום שלפוחית רגיזה