עוד שאלה אחת ...

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

25/06/2015 | 07:21 | מאת: טלי

ד"ר שירה, עדיין הדחיפות הבלתי פוסקת בשתן ממשיכה באופן רציף בלי הפסיקה. כל תזוזה לידי, רעד, נגיעה .. אפילו עכשיו כשאני מקלידה במחשב אני מרגישה את השלפוחית רועדת ... אני כבר מיואשת. כל הבדיקות יצאו תקינות (US סי.טי.IC בדיקת אצל רופא נשים, האגן בסדר, ריצפת האגן גם תקינה) הרי גם בשלפוחית רגיזה יש הפוגות... ואין לי הפוגות. האם יש עוד בדיקות שכדאי לי לעשות ?

שלום רב, לצערי אין בידי עוד המלצות. זה נשמע לי יותר קשור לחרדה. רצוי לשקול עם הרופא המטפל שלך טיפול בתרופת מרשם בשם אלטרול שיכולה גם לעזור לך להוריד את הדחיפות והצורך לתת שתן וגם לעזור כנגד החרדה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה