דבר מעצבן...

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

11/02/2015 | 17:45 | מאת: לינוי

היי אני אספר בקצרה את התהליך לפני שנה היה לי זיהום בשתן אחרי שלושה סוגי אנביוטיקה מצאו חיידק , המשיכו לי עוד הכאבי בטן ועברתי גרסטוסקופיה קולונסקופיה קצרה אולדרסאונד סיטי וכל זה אולדרסאונד כליות והיה לי חשד לfmf שזה הוסר. בערך לפני חצי שנה חזרו לי ממש הכאבים החזקים וכמובן חיידיקים בשתן טופלתי באנביוטיקה ובאמת שלא היו לי כאב בטן תחתונה גם איפה שהטבור רק למעלה היה לי כאבים. עכשיו זה שוב חזר לפני מספר חודשיים כאב בטן תחתונה חזקים יש לציין שאני במעקב אצל אוראלוג כי תמיד הבדיקה שלי מראה שיש לי נטייה לדלקת (לא יודעת איך הרופא מגיע לזה כי תמיד ערך אחד גבוהה מהנורמה) לאחרונה עשיתי שוב בדיקת שתן וראו שיש לי חלבון גבוהה 50 מהנורמה והרופא אמר לי לשתות הרבה הרבה. ושיש לי חשש לדלקת על אף על פי שתרבית שתן יצאה שלילית.השאלה שלי האם נטייה לדלקת כפי שהרופא מכנה את זה .זה הסיבה שיש לי כאב בטן ותמיש יש לי להתפנות . ?פעם שורף פעם לא? (הלכתי לגסטרו והוא הביא לי הפנייה לגסטוסקופיה וקולונסקופיה )

שלום רב, קשה להבין ממה שאת מתארת האם יש לך תלונות של הפרעות במתן השתן. אם יש לך עדות לדלקת (למשל תאי דם לבנים בשתן, ניטיריט וכדומה,) גם אם אין לך צמיחה של חידק יכול להיות שטיפול מונע אנטיביוטי במינוןיש לך כאבי בטן מרכזית או עליונה זה ממש לא נשמע קשור למערכת השתן ואכן צריכה מעקב גסטרו ואולי שינוי תזונתי.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה