צריבות בדרי השתן/ המין

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

11/02/2015 | 09:16 | מאת: קטיה

שלום, חבר שלי מתלונן על צריבות בדרכי השתן והמין. את כל הלילה הוא מבלה בשירותים. בעבר הוא נטל אנטיביוטיקה. מה זה יכול להיות? האם דבר כזה מצריך בדיקה אמל האורולוג או שטיפול אצל רופא משפחה זה מספיק? תודה מראש.

שלום רב, ממליצה שבן זוגך יפנה לבדקיה ראשונית אצל רופא המשפחה, שם יכול לבצע בדיקות שתן ולפי צורך ימשיך לאורולג לבדיקה מקיפה יותר. אם לך גם יש צריבה כדאי ששניכם תבצעו בדיקות שתן כולל שלילת מחלות מין.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה