קופ' חולים מכבי הפסיקה מימון טיפול בוסיקר

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

28/01/2015 | 17:21 | מאת: ב

שלום. אני מטופל מספר שנים בתרופה וסיקר עם הצלחה סבירה יחסית . לאחרונה הופסק כליל המימון של הקופה לתרופה . מרשם פרטי עולה מאות שקלים לחודש . הקופה עברה לשימוש בגירסה גנרית של חברת טבע ולצערי הרב היא עושה לי תופעות לוואי בלתי נסבלות . שמעתי גם אחרים שטוענים למגוון תופעות אבל קשה להסיק מזה מסקנות . מה ניתן לעשות ? לא אמור להיות איזה משהו שיעזור לחולים לקבל תרופה שמתאימה להם ?

שלום רב, לצערי הפורום הזה אינו מענה לבעיתיך המוכרת והמתסכלת. הסכמי הקופות אינם קשורים אלי. מה שניתן לעשות הוא לבקש מהאורולוג המטפל שלך לכתוב מפורשות שטיפול גנרי לא עזר לך וגרם תופעות לוואי ושאתה זקוק רק לוסיקייר, ולהביא את המכתב הזה לדיון בועדת חריגים של מכבי. ולקוות שיאשרו. מכירה את הבעיה הזו ושותפה לתסכול שלך.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה