דלקת שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

11/12/2014 | 08:40 | מאת: מור

שלום רב אני בת 28 ותמיד סבלתי מדלקות בשתן בעיקר לאחר קיום יחסי מין. מלפני 3 חודשים היה וכעת שוב. הרופא נתן לי מקרודנטין היות וציפרו וזינט עמידים לחיידק. השאלה שלי היא- הוא נתן לי 3 ביום ל10 ימים. זה לא יותר מידי? אני מצד 1 מפחדת שיהיה עמידות לאנטביוטיקה. מה דעתך? פעם קודמת קיבלתי 15 ל5 ימים. כמה ימים המלצתך? והאם אפשר לשלב מוצרי חלב ואלכוהול? תודה רבה

שלום רב, אם עכשיו יש לך דלקת כואבית זה הטיפול המתאים. אפשר גם לתת לך מאקרודנטין כטיפול מונע- כלומר נטילת כדור אחד לפני מגע מיני, ויכול להיות שזה יפתור את הבעיה. עשיף להמנע משתית אלכוהול בעת נטילת אנטיביוטיקה. בכל מקרה לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה