בטן נפוחה ותכיפות לשתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

05/12/2014 | 04:13 | מאת: בתאל

שלום רב אני בתה 20.5, בחודש האחרון התחילו לי נפיחות בבטן, מדי פעם גזים , תכיפות מיידית לשתן והעאלה במשקל, חשו לציין שאני רזה, מנסה כמה שיותר לאכול סדיר , וזה ממש מפריע לי . עשיתי בדיקת דם , הכל תקין גם בשתן ותרבית , הכל תקין . וגם מבחינה גניקולוגית. עוד שבועיים ישלי תור לאולטראסאונד בטן . הבטן שלי ממש נפוחה כל הזמן ואני העלתי במשקל עד כדי כך שמכנסיים לא עולים עלי ואני מידה 36. אשמח לדעתך בנושא .

שלום רב, כרגע בלי לבדוק אותך לא יכולה לדעת מה הסיבה. חשוב שתבצעי אולטראסאונד לבטן ומשם ניתן יהיה להמשיך. אם עבר בדיקת גניקולוג והכל תקין, ובבדיקות השתן שלך אין ממצאים- בהתאם לאולטראסאונד יוחלט מה ההמשך אבל נראה לי שצריך שגם תעברי הערכה של כירורג וגסטרואנטרולוג, בוודאי במקרה שלא יהיו ממצאים במערכת השתן בהדמיה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה