שלפוחית שלא עובדת?

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

13/11/2014 | 05:34 | מאת: דר

בחודש יולי האחרון החל אצלי בעיה מוזרה וכל כמה זמן היה לי צורך להשתין כל חצי שעה והגיע בשיא לרבע שעה אפילו, ניגשתי לבדיקות שלא גילו לי בהם כלום ועשו לי גם אולטרסאונד ששתיתי לפניי כן 7-8 כוסות מים ובבדיקה אמרו לי שהם לא רואים ששלפוחית השתן מלאה ושיצאתי באותו יום תוך שעתיים אחריי הבדיקההשתנתי 8 פעמים ברצף, אחריי חודש זה הפסיק ולפניי שבוע וחצי זה שוב פעם חזר, אותו הדבר, מה זה יכול להיות? זה מייאש לרצות להתפנות כל חצי שעה, זה גם פוגע בי בעבודה ואני כבר לא יכול יותר.

שלום רב, אכן נשמע כמו תסמונת שלפוחית רגיזה. יש הרבה סיבות, אבל לא תמיד מוצאים את הסיבה.בעיקר צריך לשלול בעיות שניתן לטפל בהן ולהגיע למצב בו אתה שולט בתסמינים ולא הם בך. כדאי לעבור בירור לשלול דלקת או זיהום בשתן(תרביות), לשלול המצאות אבנים (בבדיקות אולטראסאונד). ובעיקר להוריד STRESS, להמנע מקפאין ואלכוהול ובסופו של דבר זה ירגע.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה