שתן לציטולוגיה

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

07/10/2014 | 16:09 | מאת: שרית

שלום, נשלחתי לבצע בדיקת שתן לציטולוגיה. האם יש צורך ב3 בדיקות ולגביהן 3 הפניות שונות מהרופא? האם ניתן לבצע ב-3 ימים עוקבים? אני יורדת לשרותים מספר פעמים בלילה. האם יש משמעות לשתן ראשון של הבוקר? האם השתנה לילית עלולה לשבש את תוצאות הבדיקה? תודה מראש

שלום רב, הפניה לשתן ציטולוגיה שונה בין הקופות- יש מקומות שמבצעים רק בדיקה אחת ויש מקומות שמבצעים שלוש בדיקות, וכך גם ההפניות- בררי אצלך ובהתאם קבלי הפניות מהרופא שלך. עד כמה שיודע לי אין צורך בשתן ראשון של הביקור לבדיקת ציטולוגיה, ואין השפעה לקימות בלילה על תוצאות הבדיקה.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה