מתן שתן תכוף מאוד אצל בת 8

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

17/09/2014 | 22:08 | מאת: רויטל

ביתי בת 8 מרבה לתת שתן במהלך היום בצורה מוגזמת, במהלך החודשיים האחרונים. לעיתים יוצאת כמות ולעיתים מדובר במספר טיפות. לפני השינה היא קמה 2-3 פעמים ובמהלכה גם כן. בדיקות השתן היו ללא תוצאות משמעותיות. בדיקת אוסמולריות הראתה ערך של 716. אגב, לא נראה שהיא סובלת מלחץ נפשי באופן מיוחד. אותי זה מדאיג, איך עלי להמשיך את הבירור איתה ועל מה תופעה זו יכולה להצביע? תודה רבה.

שלום לך, אינך בפורום הנכון. יכול להיות שזה סתם שתיה מרובה או שיש גירוי באיזור ומצריך בדיקה גופנית. אנא פני להתייעצות עם אורולוג ילדים.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה