המלצה על אורולוג נשים

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

05/08/2014 | 18:52 | מאת: מרינה

שלום! בזמן הטלת שתן יוצאים לי שני זרמים, הם זזים, יש טיפטוף, מסיימת וממשיכה עוד.כעבור זמן קצר יש צורך בהטלת שתןולא תמיד יוצא. לא מיד יכולה להשתין. פתח השופכה כמעט לא נראה. בדיקת שתן לכללית ולתרבית תקינות. בדיקת גינקולוג תקינה (אני בתולה). מה זה יכול להיות? אני צריכה המלצה על אורולוג נשים (כירורג)באזור מרכז דרך כללית מושלם שמומחה גם בפוליפים (יש חשד בפוליפ בשופכה). חוץ מפוליפ מה יכולה להיות סיבה לבעיה בפתח השופכה? תעזרו לי בבקשה. אני מודה מראש.

שלום רב, את פשוט צריכה אורולוג.אנחנו מטפלים גם בגברים וגם בנשים. יכולה לפנות לקופת החולים שלך ולברר מי האורולוג שקרוב אליך ולגשת אליו לבדיקה. הוא יחליט האם יש צורך בציסטוסקופיה- בדיקה טלסקופית של השופכה והשלפוחית. זה לא קשור לנרתיק אלא לאיזור פתח השתן.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה