נוזל לבן בשתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

08/07/2014 | 18:59 | מאת: גל

שלום רב, אני בן 16 כבר מספר חודשים שמידיי פעם יוצא לי נוזל לבן בעת יציאה של השתן, ללא כאבים, עשיתי בדיקת דם, בדיקת ותרבית שתן ושניהם היו טובות, האורולוג אמר לי שביגלל שאייני מקיים יחסי מין אז לגיטי שייצא בשתן מן תחליב לבן, האם זה נכון? ואין לי מה לדאוג?

שלום רב, אינך בפורום הנכון. תלונותיך לא קשורות לשלפוחית רגיזה. לעיתים בחורים צעירים מעבירים נוזל זרע בעת מתן שתן, וככל הנראה לכך כוונת הרופא שלך. אין לזה משמעות וזה לא מסוכן.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה