אלטרולט

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

01/05/2014 | 11:51 | מאת: דליה

שלום אני נוטלת אלטרולט 10 מג לצורך טיפול במיגרנות, התחלתי לפני חודשיים, בשבועיים האחרונים כאב בבטן תחתונה עם תחושה של רצון לשירותים לעיתים קרובות, יתכן ואני מפרשת את התחושה הלא נעימה בבטן התחתונה כרצון לשירותים , אין דלקת בשתן ואולטראסאונד תקין, האם האלטרולט יכול לגרום לתופעה? אני לא מרגישה שיש לי שתן אך לא יוצא אני מרגישה כאב באיזור השלפוחית שמתגבר אחרי ריקון במשך כל היום ולעיתים מפריעה לי לישון ואף מתעוררת לפי פי בלילה. מעולם לא סבלתי מכאבים כאלה והתופעה התחילה די בפיתאומיות. תודה

שלום רב, יכול להיות לעיתים שלתרופות אלו יש השפעה אנטיכולצינרגית על השלפוחית (וזה אורמ שיש תכיפות או קושי בריקון) ואם התופעות החלו מאז שאת נוטלת אותה כדאי להפסיק ולראות אם זה משתפר. אפשר להתייעץ עם הרופא שלך להחליף לך לתרופת מיגרנה אחרת.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה