תכיפות גבוהה של מתן שתן

דיון מתוך פורום  שלפוחית רגיזה

02/04/2014 | 16:07 | מאת: דנה

שלום, לפני כמה חודשים קראתי שיש לשתות ביום 1.5-2 ליטר מים ביום. התחלתי לשתות כמות זו ומאז אני מרגישה צורך ללכת לשירותים בערך 2-3 פעמים בשעה וכל פעם יוצאת כמות נכבדת של שתן. רציתי לדעת אם זה נורמלי, יכול להיות שכמות המים שאני שותה רבה מדי? תודה

שלום רב, העובדה שהגברת את כמות השתיה ובעקבות כך גבר מתן השתן מראה שככל הנראה הכליות שלך מתפקדו היטב. אם את אוכלת מאוזן יספיק לך כליטר- ליטר וחצי מים ליום, אלא אם את מבצעת פעילות גופנית מאומצת ואז רצוי לשתות יותר. אם זה מטריד אותך תורידי קצת בכמויות.

מנהל פורום שלפוחית רגיזה